Route

Adres:route

Sawaaydi Massagepraktijk
Roskam 24
6641 XE Beuningen

Met de auto

Vanuit Beuningen

Neem op de rotonde bij de Jumbo de tweede afslag (linksaf) naar de Wilhelminalaan. Neem op de rotonde de tweede afslag (=rechtdoor) om op de Wilhelminalaan te blijven. Sla de eerste straat linksaf de Disselboom op. Neem vervolgens de eerste straat links (Roskam; begint bij nr. 2). Rijd nog een stukje rechtdoor naar nr. 24. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit Wijchen

Rijd naar de Schoenaker richting Beuningen. Sla rechtsaf naar de Verlengde Wilhelminalaan en vervolg de weg naar de Wilhelminalaan. Neem op de rotonde de 2e afslag (=rechtdoor) en rijd door op de Wilhelminalaan. Na ongeveer 120 meter, slaat u rechtsaf naar de disselboom en vervolgens neemt u de eerste straat links (Roskam; begint bij nr. 2). Rijd nog een stukje rechtdoor naar nr. 24. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.

Vanuit Nijmegen
Neem op de A73 de afslag richting Beuningen. Aan het eind van de afslag (=T-splitsing), slaat u linksaf de N847 op (richting Wijchen/’s-Hertogenbosch). Houd na het stoplicht links aan en slaat linksaf naar de Verlengde Wilhelminalaan en vervolg de weg naar de Wilhelminalaan. Neem op de rotonde de 2e afslag (=rechtdoor) en rijd door op de Wilhelminalaan. Na ongeveer 120 meter, slaat u rechtsaf naar de disselboom en vervolgens neemt u de eerste straat links (Roskam). Rijd nog een stukje rechtdoor naar nr. 24. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.
Met de bus:
Neem op station Nijmegen lijn 5 richting Beuningen en stap uit bij de halte Tinnegieter. Ga in zuidoostelijke richting (richting de rotonde) en sla rechtsaf naar de Wilhelminalaan. Sla de eerste straat (niet bij de oversteekplaats!) linksaf de Disselboom op. Neem vervolgens de eerste straat links (Roskam; begint bij nr. 2) en loop nog een stukje rechtdoor naar nr. 24. Uw bestemming bevindt zich aan de rechterkant.