Udaya Oorkaars kruiden massage

Oorkaarsbehandeling / Lichaamskaars behandeling
Oorkaarsbehandeling wordt gegeven bij verschillende klachten die met het hoofd te maken hebben, zoals frequente ontstekingen of irritaties in de keel, de neus, het voorhoofd en de bijholten. Ook bij gehoorvermindering kan een oorkaarsbehandeling uitkomst bieden.Lichaamskaarsbehandeling
Lichaamskaarsbehandeling wordt ingezet als er zich in uw lichaam pijnen en krampen voordoen.

Oorkaarsbehandeling
De Tàdé kaars is een hulpmiddel dat geschikt is om energieblokkades in het lichaam op te heffen. Het opbranden van een kaars in het oor, oorkaarsing genoemd, werd al in de oeroude tijden veel toegepast.
De oorkaars is een holle pijp die met de hand gerold wordt.  Het is daarom een drager van veel bio-energie. De kaars is in bijenwas gedrenkt. Dat werkt ontstekingremmend. Het verlengt tevens de brandduur van de kaars. Kurkuma (ook wel: indische saffraanwortel) is het geneeskrachtige kruid, dat de Tádé kaars uniek maakt.
De behandeling kan tevens leiden tot een verbeterde ademhaling en een verbeterd reukvermogen. Door de oorkaarsing meerdere malen te ondergaan ontstaat een diepe reiniging. Ze geeft verlichting en een heerlijk gevoel van rust.

http://www.purebodywellness.be/images/oorkaars-sfeer.jpg
Lichaamskaarsbehandeling
In uw lichaam is de levensenergie is geblokkeerd. Er zijn hindernissen in de stroming ontstaan. De Tádé bio-kaars verwijdert die blokkeringen uit het organisme. Ze maakt de weg vrij voor het afvoeren van de opgehoopte afvalstoffen en zorgt voor zuivering van de geest. Tàdé Lichaamskaarsen en Oorkaarsen

http://udaya.nl/userfiles/image/werking_oorkaars.jpgTàdè kaarsen zijn voor 100%gemaakt uit natuurlijke grondstoffen.De kaarsen zijn samengesteld uit vlaslinnen,bijenwas,indische saffraanwortel of kurkuma en etherische oliën.De kaars is in bijenwas gedrenkt vlaslinnen,en bevat kurkuma dat ontstekingsremmend werkt, en dat maakt de Tàdèkaars zo uniek.
De kaarsen zijn gekeurd door Kermi:2003/000103-1 (Hongaars instituut voor kwaliteits controle)

Werking
Tijdens het branden van de kaars worden energieblokkades vrijgemaakt. Hierdoor treedt het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam in werking. Op die manier kan de energie in het lichaam weer vrij gaan stromen.
Door de behandeling via het oor zuivert zowel het geestelijke als het fysieke lichaam. Het heeft een positief effect op de spijsvertering, het zenuwstelsel, het hart en de bloedvaten. Ook de klieren worden aan het werk gezet. De kaarsbehandeling is geen geneesmiddel en vervangt geen enkele geneeskundige behandeling van een arts.

Lichaamskaars
Deze kaars kan een hulpmiddel zijn om energieblokkades in het lichaam op te heffen.Lichaamskaarsen plaatst men met een tissues er tussen op de huid.
Wanneer kunnen lichaamskaarsen worden gebruikt?
Bij buikpijn (verbetert de vertering van voedsel)

  • bij menstruatie – /ovulatiepijn
  • Bij gewrichtspijnen
  • Bij klachten met betrekking tot de luchtwegen
  • Bij ontstekingen: o.a.Blaasontsteking, kaakholteontsteking
  • Bij pijn in lichaamsdelen zoals bijvoorbeeld schouder, knie, rug enz

Door de kaarsen te gebruiken verwijdert men de energie blokkades uit het lichaam en maakt men de weg vrij voor het afvoeren van opgehoopte afvalstoffen. Daarnaast zuivert de kaarsbehandeling de geest.De in onze gedachte bewaarde negatieve gevoelens kunnen met behulp van onze geestkracht verwijderd worden.De behandeling met kaarsen geeft rust, warmte en aandacht en dat helpt mee aan het genezingsproces.
Wanneer gebruik je geen lichaamskaarsen?

  • Bij zwangerschap geen kaars op de buik zetten
  • Bij epilepsie