Schelpenmassage

Een massage met heerlijk warme Schelpen is een vitaliserende, verkwikkende behandeling met een verzorgend effect voor lichaam en geest. Het is een heerlijke combinatie van een lichaamsscrub (peeling) voor het verwijderen van dode huidcellen en een oliemassage met zowel de handen als met warme schelpen gevuld met water.

De huid wordt tot diep in poriën gereinigd en de spieren worden lekker los gemasseerd met een warme olie . Het bevordert de bloedsomloop en het strakker maken en verstevigen van de huid.Schelpenmassage is afkomstig uit de Filippijnen. De behandeling is vergelijkbaar met hotstonebehandelingen.  

De huid wordt zo  optimaal geprikkeld door de scrub met Zeezout en het bijzonder aangename gevoel van dehydromassage1 schelpen. Het gladde parelmoer voelt heerlijk aan en de vorm is uitermate geschikt om de contouren van het lichaam te volgen. De warmte van deze schelpen dringt diep door in de spieren en kunnen hypertonie op een zeer ontspannende manier laten verminderen of zelfs laten verdwijnen!  

Zodra u de massageruimte in loopt voelt u al een zacht zeebriesje en ruikt u bijna de zee, onder rustgevende muziek met kabbelende golven……
Hydromassage is een heerlijke ontspannen massage op warm water.

Het geeft rust en ontspanning en het geeft je minder druk op je gewrichten en daardoor een gevoel van gewichtloosheid.

Bij hydro massage wordt de massage gegeven op warm water zakken. De warm water zakken worden iets boven het  lichaamstemperatuur gevuld en geven tijdens de massage een welbehage warm gevoel. Men ligt op de rug en hoeft zich echter niet meer om te draaien. De massage vindt plaats tussen de warm water zakken en het lichaam, waardoor een gewichtloos gevoel kan worden ervaren. Uitermate geschikt voor zwangere vrouwen in een wat verdere stadia van de zwangerschap en mensen met gewrichtsklachten of reumatische aandoeningen.