Mindfulness massage

Mindfulness betekent letterlijk vertaald ‘opmerkzaamheid’. Het gaat bij de mindfulness-massage om bewustwording van wat er speelt en hoe zich dat uit in het lichaam en in terugkerende gedachten. Belangrijke thema’s in onze mindfulness-massage zijn: ademhaling, aandacht, acceptatie, loslaten en vertrouwen.

Wij beginnen de mindfulness-massage met een kort gesprek over wat er speelt en welke signalen het lichaam geeft. Vervolgens bespreken we samen de inhoud van de mindfulness-massage.

Dan ga je heerlijk ontspannen liggen op je rug en ga ik met een bewustwording meditatie samen met jou focussen op jou lichaam. Dan gaan we visualiseren naar een mooie plek en mag jij verder dromen terwijl ik met warme oliën begin met masseren. Een hele diepe ontspannende massage en elke keer kijk ik hoe je lichaam reageert op de massagetechnieken.

Massage kan worden aangevuld met Reiki om blokkades weg te nemen of om energie die je niet meer dient af te helpen voeren. Er ontstaat ruimte voor vitale energie. Ik sluit altijd af met Sirius energie te geven zodat de ontspanning nog lang bij je blijft.

Wij sluiten de mindfulness-massage af met een kort nagesprek over hoe het is ervaren.

Voor wie speciaal bedoeld

De mindfulness-massage is vooral bedoeld voor mensen die beter willen omgaan met stressvolle situaties of moeilijke gebeurtenissen een plaats willen geven. Mindfulness-massage kan ook behulpzaam zijn voor mensen die een transformatieproces bewust vorm willen geven.

De speciale mindfulness massage is een heerlijke massage die u terug brengt naar het hier en nu. Tijdens deze massage voelt u de spanning uit uw lichaam wegtrekken en uw spieren en gewrichten zullen zich ontspannen. Daarnaast activeert deze massage het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het lymfevatenstelsel en het hormoonstelsel. Deze massage voelt als het langzaam ontwaken uit een diepe slaap.